Jydsk Væddeløbsbane i aften

0

Der afvikles her til aften 8. væddeløb på Jydsk Væddeløbsbane.

Der vil givetvis allerede i dagens prøveløb være fokus på deltagerne, og her sender Peter Rudbeck Cantab Hall sønnen Dontpaytheferryman i aktion med Birger Jørgensen. Peter Rudbeck sender samtidig Dressedforsucces ud i fremvisningsløbet.

I dagens første løb glæder vi os til at se Peter Jensen trænede Solvalla AS, som ganske enkelt blev godkendt i en tid på 1.18,8 i Aalborg. Det er en hest, der bliver interessant at se i dens debut, hvor Candy La Marc har fået vindertippet i baneprogrammet.

Der venter i den første V5 afdeling et god væddeløb, hvor Marc Bæk Nielsen trænede og ejede Celtic, skal i aktion, og denne møder blandt andet Brasillian Rain, som har imponeret i dens seneste to starter. Her er det Jeppe Rask, der sidder bag den. Stutteri Dust ejede hest.

Henrik Lønborg sidder i V5-2 bag Bastian Lendalund, som møder ubesejret op i år. Det er blevet til to sejre i ligeså mange starter for den 4-årige ENS Snapshot søn. Birger Jørgensen sidder i samme løb bag Coko Box, som har fået vindertippet i baneprogrammet.

Der er lagt op til flere åbne afdelinger denne aften i Aarhus, hvor der også skal afvikles et fint 4-års løb i 7. løb. Et løb, hvor Billie Jean har fået vindertippet i banens baneprogram, og hvor der er fin modstand. En af dem, der givetvis gerne vil drille favoritten, er Great Challenger sønnen Baker Tilly, som bliver ved med at levere stabile og gode præstationer.

Et baneprogram kan hentes på dette link.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.