Erling Rügge Memorial til Amadillo C N

0

Det er ikke nemt at lave referat af dagens hovedløb fra Bornholm, da de startende heste ikke fremgår af Danske Spils hjemmeside og man således kun som spiller får startlisten via opråb af Dantotos mand. Det er synd og bør kunne leveres bedre.

Efter denne kedelige opsang, som minimerer vores muligheder for at lave et referat som udelukkende er lavet af løbets speakning, kan vi fortælle at årets udgave af Erling Rügge Memorial gik til Ole Møller og Amadillo C N.

Det var en Ole Møller, der timede starten perfekt og kunne stryge direkte til spids. Her kunne Ole Møller se et tidligt fremstød fra anpartshesten Any Given Sunday, der kom frem udvendigt på den førende Amadillo C N.

Vi fik en 1000 meters notering i 24 tempo og det skulle på denne konto være svært for de øvrige at tage den førende Amadillo C N ned fra spids. Mads Pedersen angreb med en omgang tilbage med Horton og så skulle flere afsted. De kom i tre spor og i sidste sving var der galop for Horton.

Ole Møller kiggede ud i banen og bad derefter Amadillo C N om at gøre tingene færdigt. Her fik den dygtige amatørkusk omgående svar og Amadillo C N kunne forsvinde væk fra de øvrige. Den vindende hest sejrede i tiden 1:22,8/2120v.

Der var 10.000 kroner for sejren, som blev taget før Unite Mac Laid og Any Given Sunday.

Amadillo C N er opdrættet af Niels Jørgen Jensen og ejes i dag af Ole Møller & Thomas Olsen.

Vi håber at have billeder fra dagens løbsdag på et senere tidspunkt.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.