Steen Juul kører Takethem

0

I vores indbakke på Facebook får vi dagligt henvendelser og spørgsmål. Det er noget, vi sætter meget stor pris på, og flere af vores daglige indslag er nogle, vi bliver fodret med herigennem.

Et spørgsmål går igen og igen siden i går. Det er et spørgsmål, vi også har fået offentligt på vores Facebook side og spørgsmålet går på, om Steen Juul selv kører Takethem, eller man hyrer en såkaldt catchdriver.

Når vi får en henvendelse fra jer læsere, så ryger den ikke i skraldespanden eller i glemmebogen. Hvis vi på nogen måde har mulighed for at give et korrekt svar på den pågældende henvendelse, så strækker vi os meget langt for at indhente svar.

Det har vi også gjort omkring de henvendelser, vi har modtaget på, om Steen Juul sidder bag Takethem i Eliteløbet. Der er givetvis kun ganske få, der kender det svar, og en af disse er oppasseren på Eliteløbsdeltageren Camilla Juul.

Vi henvendte os til Camilla Juul og fik svar på vores henvendelse, og det skal bestemt ikke lyde som vi er overrasket over dette for Camilla Juul, og Team Juul har endnu ikke sagt nej, når vi har henvendt os igennem de seneste 2.5 år, vores medie har eksisteret.

– Min far har udtalt andre steder, at ejerne helst ville have ham til at køre. Det bliver derfor nok ham, der kører Takethem, fortæller Camilla Juul til vores medie.

 

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.