Nyt fra Stutteri Hole In One

0

I seneste Staldnyt oplyser Peter Rudbeck at stalden næsten er for stor. Derfor sælges et par af hestene i løbet af året.

Væddeløbsstalden

– Stand And Deliver leverede endnu en superindsats og starter næste gang i travkongen i Billund på sprintermesterdagen. Får lige lov at hvile sig ugen ud oven på løbet. 3000 meter i den fart trækker altså tænder.

Bad Moon Rising leverede lidt under hvad vi håbede, selvom både starthurtighed og stil var bedre end nogensinde. Birger følte han havde vinderkræfter i sidste sving og det tog lige pludselig imod. Vi tager blodprøve og tjekker ham i hals og bronkier i morgen – for at sikre det ikke er hans blodværdier som igen driller lidt. Vigtig at huske på at vore dyr er levende individer der selvklart ikke altid kan være på toppen – selvom vi gør vores bedste.

Chief One starter fredag i Skive i DTC’s 3 års serie, og han træner som han skal.

Dontpaytheferryman går prøveløb i Århus den 29. maj og samme dag kommer Dressedforsucces i fremvisningsløb.

Avlsstalden 

Anacott Steel er glædeligvis idag konstateret drægtig ved Muscles Yankee

Freccia Rossa er bedækket med Stand And Deliver og kan scannes i næste uge.

Opera Kronos står over, da vi er lidt overbookede med heste for øjeblikket og vil forsøge at få solgt et par stykker i løbet af året.

Nobody foler forhåbentlig efter planen i denne uge og går herefter til bedækning på Ansager ved Donato Hanover

Vintage Wine foler ved Stand And Deliver omkring 30. juni og skal ikke bedækkes igen før næste år – da vi skal have hende rykket lidt frem, oplyser Rudbeck.

Denne skrivelse er taget fra Stutteri Hole In Ones egen hjemmeside.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.