Brazillian Rain en lækker vinder

0

Dagens første løb på Skive Trav er netop afsluttet, og det var med flere gode heste til start. I baneprogramet havde Thomas Lind-Holm, opdrættede Brazillian Rain fået vindertippet før ubesejrede Colar Blind.

De var galop fra start for Admiral Muddi, mens Jeppe Rask tog spids med favoritten Brazilian Rain. Der var fremstød fra Amalie Sensei, og denne kunne overtage spidsen. De første 500 meter blev afviklet i en 15 notering.

De fleste deltager søgte mod inderbanen, men op mod 1000 meters noteringen skiftede Henrik Lønborg ud som den første i andet spor med Cash Sali. Den førende Amalie Sensei, så fortsat fin ud i indgangen til sidste sving.

Brazilian Rain blev forsøgt via open stretch for Jeppe Rask, og denne afsluttede bedst af alle. En herlig styring af Jeppe Rask, som taktisk kørte et løb lige efter bogen, og som kunne køre forbi længe førende Amalie Sensei, der tog andenpladsen.

Det her er en hest med masser af fart i kroppen, og den vinder flere løb fremadrettet.

Vindertiden blev 1:15,9/2060 m. Auto.

Jeppe Rask efter løbet:

Hun var lige lidt ambitiøs fra start, og hun tog godt ved selv. Hun forstår det ikke helt endnu, så hun har godt at lære lidt. Jeg synes, hun var meget positiv i dag, og hun skal fortsat ud og lære lidt.

Vi skal ud og give hende nogle positive oplevelser og lære hende lidt, fortalte Jeppe Rask i vinderinterviewet.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.