Jens Simoni sejrede på Halmstad

0

Vi har rost Jens Simoni til skyerne ved flere tilfælde og det arbejde, han har leveret med Cash Valley, er intet mindre end fremragende. Jens Simoni kører samtidig med et overskud i løbene, og dette resulterede i en sejr her til formiddag.

Jens Simoni og Cash Valley var hamret ned i totalisatoren, og i vinderspillet stod parret således til 15 for 10. Den tillid indfriede Jens Simoni og Cash Valley ved at vinde syvende sejr i træk, og det var ligeledes karrierens syvende sejr. Cash Valley Indledte karrieren ved at hente to andenpladser, men har imponeret dybt sidenhen.

I forrige start sænkede Cash Valley således sin rekord med mere end 3.5 sekund fra 1:16,0 til 1:12,5. I dag kunne Cash Valley og Jens Simoni vinde i tiden 1:14,6/2140 m Autostart og dette efter føring fra start til mål.

Løbet kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.