Gitte Madsen og Rene Kjær et godt match

0

Rene Kjær er stærkt kørende i disse dage. I går blev det til to sejre på Nykøbing Falster, og her til aften har Billund træneren hentet tre sejre.

Gitte Madsen er kvinden bag to af Rene Kjærs sejre, og Gitte Madsen har god fart i sit materiale for tiden. Rene Kjær startede med at vinde med Beautiful Kiss, der kunne vinde efter føring fra start til slut. En tiltalende præstation fra debutanten, som kunne vinde i en lav 16. notering. Gitte Madsen er træner, og Stald Fætter BR er ejer.

Rene Kjær var på pletten igen i tredje løb, hvor han sad bag Kaj Jensen, trænede Annabelle L C H, der har vist fin form i de seneste to foregående starter. I dag sendte Rene Kjær sin hest direkte til spids i dagens hoppeløb. Annabelle L C H sagde farvel til de øvrige ind i sidste sving og kunne på den konto tage anden sejr indenfor de seneste tre starter. Annabelle L C H vandt i tiden 1:17,4/2000 m. Volte.

Hun har sine heste på toppen Gitte Madsen, og det var en særdeles velforberedt Veto, som Rene Kjær kunne tage sin tredje dagssejr med. Rene Kjær fik igen spids, men valgte at slippe denne. Det blev i stedet til tredje par indvendigt undervejs. Der blev perfekt plads ned igennem opløbet, og mellem heste afsluttede Veto bedst af alle til sejr. Vindertiden blev 1:18,7/2000 m. Volte.

Dagens V5 spil gav 1043 kroner, og her var der 47 systemer, der ramte i dag.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.