Ændringer i kontaktoplysningerne til Travet.dk

0

I og med Travet.dk dagligt får mange henvendelser fra ind og udland, har det været nødvendigt at kunne levere en tilfredsstillende service.

I den forbindelse har vi gentagne gange den seneste måned oplevet, at vores mail er gået ned, og vi derfor ikke har, kunne logge på vores mail. Det har betydet en svartid på 24 timer, fra vi har modtaget en mail til, vi har haft mulighed for at svare, og det er ikke en service, vi kan være bekendt, når vi ønsker at være til rådighed ”næsten” 24 timer i døgnet.

Det har også betydet, at når DTC eller sportschef Flemming Sunn har sendt os materiale, har vi ikke kunne servicere sidens læsere, som vi gerne ville, da disse mails først er dukket op, længe efter de er afsendt.

Det har vi taget konsekvensen af i dag og oprettet en ny mail hos en ny udbyder, som vi fremadrettet pr. mail kan kontaktes på UlrikPedersen@outlook.dk

Den mail har vi opdateret under kontakt, så de mails, der sendes via kontaktmailen, kommer direkte til os på den nye mail. Det samme er gjort på de sociale medier, hvor kontaktinformationen er ændret til den nye mail.

Vi håber ved dette initiativ at være en smule hurtigere ude med de ting, vi får tilsendt, og samtidig, at vores svartid forbedres. Det er målet at kunne optimere tingene en smule ved dette.

De danske baner er alle kontaktet omkring den nye kontaktmail, og det samme er vores annoncører.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.