Ponytrav – Kørelejr i Kvistgård

0

Travet.dk har her til morgen modtaget denne skrivelse.

Dansk Pony Væddeløbsforening (DPV) har et tilbud til nye børn og unge som gene vil prøve at køre ponytrav. Sommercampen afholdes i uge 26 fra søndag den 25 juni til onsdag den 28. juni 2017 på ponytravbanen i Kvistgård.

Vi kan tilbyde 4 sjove træningsdage, læring om kørsel og opspænding, pleje, søde ponyer, konkurrencer, bålhygge, skovtur, socialt samvær og meget mere.

Læs mere på PONY TRAV KØRE LEJER (1)

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.