Lise Ullerup Hansen kan også i den disciplin

0

Lise Ullerup Hansen er en alsidig dame, der både gør sig monté og sulky sammenhæng. Falster amatøren gør sig ligeledes gældende i galopsporten, hvor hun til dags dato har gjort fem starter.

I går var Lise Ullerup Hansen i aktion, da hun sad på ryggen af hesten Tamarind Hill i Aalborg. Det var et flot og offensivt ridt Lise Ullerup Hansen leverede og hun, var hurtigst ude af alle fra start. Det blev sidenhen til positionen som den første i andet spor, men trods dette var Tamarind Hill stærkest til sidst.

Det var karrierens første sejr i galop sammenhæng, og for nylig tog Lise Ullerup Hansen sæsonens første sejr i sulky sammenhæng, da hun køre et fejlfrit løb med Arthur Halbak. En sejr, som overraskede spillerne, men ikke kusken, der i vinderinterviewet kunne fortælle, at hun aldrig havde været dårligere end nummer to med hesten.

Hun er dygtig, denne Lise Ullerup Hansen, som efterhånden har været med i en årrække. Den første sejr i karrieren kom tilbage i 2007 med Lady O K, som hendes far, Jens Arne Hansen, trænede.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.