Casterly Rock i sæsondebut

0

Tomas Malmquist sender I morgen treårige Casterly Rock I aktion, når der I morgen er, løb på Åby. Den veludseende hingst efter Love You er opdrættet i Tappernøje af Jens Glud, Hansen og Jeanette Marina Hansen.

Castely Rock blev udbudt på HL Selected Sales i 2015. En auktion, der fik stor medieomtale på samtlige danske medier inklusiv sportens officielle medie Dansk Hestevæddeløb. En auktion, der ligeledes blev fulgt op på med en artikel i 16. januar 2016 på Dansk Hestevæddeløb hjemmeside.

Tomas Malmquist fik hammerslag på Casterly Rock, der kostede 14.000 Euro på H L Selected Sales. I sin første sæson som væddeløber kvalificerede Castely Rock sig til Svensk Opdrætningsløb efter en tredjeplads i prøven.

Castely Rock gjorde fire starter som toårs, og her var man i præmierækken i de tre starter. I Svensk Opdrætningsløb var Panamera Racing opdrættet uplaceret.

I morgen sidder Christoffer Eriksson i sulkyen, når sæsondebuten venter på Åby, og det skal blive interessant, om vintertræningen har båret frugt. Tomas Malmquist har flere gange vist, at han formår at flytte heste i hans varetægt over en vinter.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.