Epsilon Pi solgt

Der er fortsat fint flow på salgsmenuen på hjemmesiden, hvor flere heste de seneste dage har forladt menuen. I går blev Epsilon Pi og samtidig fik vi besked om at fjerne Amber My.

Det betyder, der er tyndet lidt ud i hestematerialet på vores salgsmenu, hvor der ligeledes er opdateret med nye priser på flere af hestene. Epicfire M T og Ankerstjerne M T er således begge sat ned med 10.000 kroner i forhold til tidligere udbudt pris.

Travet.dk afholder auktion den 30/5 og her har vi på opfordring ændret til i forhold til senest. Der er kommet flere henvendelser omkring auktionen og det er muligt at tilmelde sig helt frem til dagen før, og den omtalte sundhedsattest skal således blot være os i hænde 24. timer før auktionsstart.

Det er muligt at tilmelde sig her

Tilmeldingsblanket