Epsilon Pi solgt

0

Der er fortsat fint flow på salgsmenuen på hjemmesiden, hvor flere heste de seneste dage har forladt menuen. I går blev Epsilon Pi og samtidig fik vi besked om at fjerne Amber My.

Det betyder, der er tyndet lidt ud i hestematerialet på vores salgsmenu, hvor der ligeledes er opdateret med nye priser på flere af hestene. Epicfire M T og Ankerstjerne M T er således begge sat ned med 10.000 kroner i forhold til tidligere udbudt pris.

Travet.dk afholder auktion den 30/5 og her har vi på opfordring ændret til i forhold til senest. Der er kommet flere henvendelser omkring auktionen og det er muligt at tilmelde sig helt frem til dagen før, og den omtalte sundhedsattest skal således blot være os i hænde 24. timer før auktionsstart.

Det er muligt at tilmelde sig her

http://travet.dk/tilmeldingsblanket/

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.