Opfør jer ordentligt

0

Denne skrivelse laves med en forhåbning om, at man fra officiel side vil kigge på denne problemstilling, som vi ligeledes havde oppe, og vende i 2016 her på Travet.dk.

En af opgaverne som skrivende medie, er at få indsamlet dugfriske chancevurderinger til de danske løb. Her stiller de danske aktive op uge efter uge, hvor de velvilligt giver deres vurdering af deres respektive chancer. Det er altafgørende for at servicere spillerne bedst muligt, at man kan kontakte og få disse kommentarer fra de aktive.

Vi kunne her på Travet.dk i 2016 påvise/fortælle, hvordan enkelte aktive havde modtaget mails,sms, og telefonopkald af en mindre pæn karakter og derfor holdt igen med at udtale sig om staldens chancer offentligt. Det var blandt andet en Charlottenlund Træner, der meldte ud, at vi ikke fik ham til at udtale, at hans hest ville vinde trods hesten, var klar storfavorit i det respektive løb.

Det ønskede man ikke, da man indenfor kort tid havde oplevet at modtage sms, telefon opkald og mails af en meget uheldig karakter fra personer, der havde spillet til det respektive løb.

I forbindelse med vores besøg i Skive blev vi gjort opmærksom på, at denne problemstilling desværre stadig er gældende og en af landets unge trænere, for nylig har modtaget sms beskeder af en sådan karakter, at det på ingen måde hører hjemme. Det er samtidig på ingen måde acceptabelt, at de danske aktive, skal lægge ryg til sådanne svinagtigheder.

Det er forståeligt, at man som aktiv ikke ønsker at ligge ryg til sådanne ting, og derfor meddeler, at man ikke ønsker at udtale sig om staldens chancer eller melder meget forsigtigt ud. Det betyder samtidig, at man får en uheldig udvikling omkring servicering af spillerne, men særdeles, også at den aktive føler sig nødsaget til at ændre på sin måde at udtale sig på grundet disse uheldige elementer.

Hvilke muligheder, der er for eventuelt at sanktionere sig ud af denne problemstilling, skal vi ikke kloge os i, men man er nødt til at erkende, at dette foregår, og man er nødt til at forholde sig til dette!

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.