Flot program på Nykøbing

0

I aften er der syv løb på programmet, når Nykøbing Falster afvikler væddeløb. Det sker med mange fine heste på startlisten, og det er et flot program, man kan præsentere.

Vi skal have, afvikles et V5 spil, som starter ved andet løb. I den forbindelse har vi sammensat dette forslag. Den blanke bliver Jens Arne Hansen med Gwen Boko, det skal ligeledes ses i lyset af, at værste modstander på papiret er udgået i samme løb.

4-5-7-9
5
4-5-8-9
1-2-5-6
2-3-4
Pris: 144 kr.

Et baneprogram kan hentes på dette link.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.