Arvid Olsen har fødselsdag

0

Arvid Olsen har også uddannet flere af dansk travsports nuværende trænere. Navne som Birger Jørgensen, Rene Jonassen, Henrik Thomsen, Johnny Jørgensen, Thomas Bonde og Morten Friis.

I dag bliver den sympatiske træner 66 år gammel. Arvid Olsen har ikke kørt travløb siden 11. december som følge af en operation. Arvid Olsen har sidenhen meldt ud, at han håber at finde nogle timer hos en kollega, hvor han kan gøre gavn.

Travet.dk har haft fornøjelsen af Arvid Olsens selskab ved flere lejligheder, og ikke nok med det er blevet til over 2.000 sejre, så er humøret en af de ting der karakterisere dagens fødselar.

Tillykke med dagen skal det yde herfra.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.