Sådan gik V5 spillet på Fyens Væddeløbsbane

0

Der har i dag været afviklet væddeløb på Fyens Væddeløbsbane, og her gik V5 spillet således.

Kent Friborg kunne i første afdeling af V5 spillet vinde med outsideren Bienvenue, som har ligget lige om hjørnet til at vinde. I dag kunne man hente 9,48 i vinderspillet på Bienvenu, og det gav samtidig en udgangsværdi i V5 spillet på fine 331 kroner, da Bienvenue var en 8 % i denne spilform.

Kent Friborg serverede sin hest et løb i andet ar udvendigt undervejs, og da Henrik Lønborg galoperede med Vesuv, var der dækket op for Bienvenue, der kunne vinde i tiden 1:15,9/1640 m. Auto.

I V5-2 var der ligeledes et pænt vinderodds at hente, da Henrik Lønborg sejrede med Vanilla Lønbo, der kunne vinde til vinderodds 8,51. Det gav en stigning til 754 kroner, og kun 459 rækker var med i V5 spillet, efter anden afdeling var afviklet. Vanilla Lønbo var spillet på 15 % i V5 spillet.

Henrik Lønborg havnede i tredje par indvendigt undervejs, men fandt plads på sidste langside til at komme fri af inderbanen. Der blev plads til eget angreb sidenhen og Vanilla Lønbo vinde i tiden 1:15,3/2140 m. Auto.

I V5-3 fik vi, en favorit sejr, da Birger Jørgensen kunne køre Believe la Marc til sejr, og dette var hestens tredje sejr i lige så mange forsøg. En hest i rivende udvikling, har Lars Marcussen her i sin varetægt. Believe la Marc vandt til, et vinderodds på 2,49.

Birger Jørgensen havnede indledningsvis i tredje par udvendigt, men med en omgang tilbage sendte JVB træneren sin hest i et fremstød, der resulterede i, at spidsen blev nået. Her kunne ingen pille Believe La Marc ned, og denne kunne vinde i tiden 1:16,6/2140 m. Auto.

Henrik Lønborg var igen på pletten i V5-4, hvor han kunne vinde med Gitte Madsen, trænede Trophy Spring, der kunne vinde til vinderodds 6,78. Det var således anden sejr indenfor V5 spillet til JVB træneren, der kører med fine sejrsprocenter i denne sæson.

Henrik Lønborg kom ned i tredje par indvendigt, op mod 500 meters noteringen, og det var med Tyrell As bankede derud af i en 11 notering for de første 1000 meter. Henrik Lønborg sendte sin hest i eget angreb og denne, kunne vinde i tiden 1:13,0/1640 m. Auto.

I den afsluttende afdeling af V5 spillet kunne Steen Juul køre Gordon Dahl, trænede Curfew til sejr og dette til vinderodds 3,50. Det skete efter en fin indsats af Curfew, der her tog sin første sejr på dansk grund.

Steen Juul kunne overtage føringen kort efter 500 meters noteringen, som man nåede i en 10. notering. Det lykkes derefter at dæmpe tempoet efterfølgende, men det var en veludseende 5åring, der gik ud på sidste omgang. Der var angreb fra flere heste ind i sidste sving, men fremme havde Steen Juul styr på tingene, og han kunne vinde i tiden 1:14,1/2140 m. Auto.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.