Opdrætteren af Sylvester sælger tre

Jeg ville gerne have støttet op om jeres auktion.

Det er ordene, der kom fra Niels Jørgen Jensen, da han i dag henvendte sig til Travet.dk for at høre om muligheden for at få tre af hans heste med på auktionen den 18. april.

Jeg ville gerne have haft tre heste med på jeres auktion, men kan desværre ikke nå at få en dyrlæge ud, så i kan få den sundhedsattest. Det er et godt koncept, men desværre har jeg ikke set jeres opslag omkring dette før i dag.

Det er en melding, vi har fået en del gange her på siden, og det giver stof til eftertanke.

De tre heste, der i stedet bliver lagt op på salgsmenuen, er:

Chila (Norvelous Hanover – Pia Fia)

Citta (Norvelous Hanover – Green Power)

Dolly (Chipmate – Green Power).

De er ikke kørt til og opdrættet i lysdrift.

Det er heste, der ønskes bud på, og hestene skal hentes hjemme hos Niels Jørgen Jensen, der kan kontaktes på 28 83 97 40 eller mail: Niels.jensen@jubii.dk.

Om Ulrik Pedersen 1623 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.