Lundens bestyrelse melder ud

0

Charlottenlund Travbane har i dag meldt ud omkring faciliteterne på Skovbo. En skrivelse, der er skrevet af Carsten Bundgaard, men som vi her på siden har fået lov at bringe.

Bestyrelsen har på et møde d. 27. marts besluttet, at det fremover kun tilladt at benytte Lunden og Skovbos træningsfaciliter, såfremt, at man har Lunden licens.

Da sportens midler centralt blandt andet fordeles efter, hvor mange heste der er tilknyttet den respektive bane, kan Lunden ikke længere finansiere træningsfaciliteter for andre baners trænere.

Giver det, anledning til spørgsmål er man velkommen til at kontakte banens direktør Michael Juul Nielsen på 22651234 eller næstformand Flemming Mogensen på 21580064.

Endvidere skal bestyrelsen understrege, at Lunden & Skovbo naturligvis ikke må bruges kommercielt uden godkendelse fra banens direktør. Det gælder begge baner, staldene, parkeringspladserne og publikumspladserne. Har, man ønsker om at bruge disse til kommercielle tiltag, f.eks. firmatrav, skal dette aftales og godkendes af banens direktør.

Med venlig hilsen

Anders Lou Hendriksen

Formand, Det Danske Travselskab

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.