Er det en favorit i fare?

0

I dag gør Bo Jondahl, opdrættede Slide So Easy sæsondebut, og hesten er gjort til favorit i både vinderspillet samt V5 spillet.

Slide So Easy vandt over 610.000 kroner sidste sæson, og der venter således i dag en sæsondebut, som givetvis giver en indikation om, hvilke opgaver Flemming Jensen vælger at matche den nu otteårige vallak imod. Den Flemming Jensen trænede Slide So Easy rundede sidste år en million danske kroner i indtjening og møder i dag den etablerede hurtigklasse i Aalborg.

Flemming Jensen udtaler i ugens vrinsk på Ekstra Bladet, at der er tale om sæsondebut, og derfor er hesten måske ikke den største vinderchance. I stedet peger Aalborg træneren på Sun Esterel, og det er netop denne vi her på Travet.dk har valgt at stå blank på i dag.

Det kan være en favorit i fare med tanke på udmeldingen fra Flemming Jensen.

Travet.dk kommer som normalt til at opdatere fra dagens V5 løb, og samtidig er vi i fuld gang med at lave vores videoindslag, som vi allerede har bragt to af.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.