Se elitehoppens hingsteføl

Som beskrevet i går, nedkom Anacott Steel med et velskabt hingsteføl. Peter Rudbeck har sendt Travet.dk to billeder af den lille.

Travet.dk har lånt denne skrivelse fra trænerens hjemmeside:

Anacott Steel blev for en måned siden kåret som Elitehoppe. Det var på baggrund af hendes resultater, og ikke mindst hendes afkom.

Meadow Road-datteren har således til dato leveret Therumoursaidfire (23 starter, 11 sejre og over 1 million kroner), Alongcameaspider (32 starter, 6 sejre og 368.367 kroner), Bad Moon Rising (18 starter, 11 sejre og 1.255.289 kroner) og sidste skud på stammen over de aktive væddeløbere Chief One (1 start, 1 sejr og 6.000 kroner).

Den næste, vi venter på, er Dressedforsucces, der blev født i 2015.

Peter Rudbeck fortæller til Travet.dk, at Anacott Steel igen bliver bedækket med Muscles Yankee, og det er ingen hemmelighed, at jeg håber at få et hoppeføl, som jeg kan gemme til avl, fortæller den succesrige amatør.

Dansk Revision Skive

Relaterede nyheder

Om Ulrik Pedersen 1561 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.