Bedækning ved Fast Photo sælges (Ny pris)

Nykøbing Falster amatøren Anders Helge Nielsen købte sidste år en bedækning ved Fast Photo for. Den kommer man alligevel ikke til at benytte sig af.

Det betyder, at bedækningen her på Travet.dk udbydes til 5.000 kroner.

Det er den første bedækning, vi får ind her på siden, og vi håber, dette kunne åbne for et samarbejde mellem hingsteholdere og vores medie. Det er en bold, der herfra er kastet i luften, og så håber vi, dette kunne have interesse.

Anders Helge kan kontaktes på telefon: 24 84 96 64.

Om Ulrik Pedersen 1623 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.