To danske andenpladser i V75 spillet

0

I dag kunne Jens Laursen hente en andenplads med Top Yllit, og Mads Hviid Nielsen kunne ligeledes køre Albatros til en andenplads indenfor V75 spillet.

Jens Laursen gav sin hest et løb i tredje par udvendigt i dagens første V75 afdeling. I sidste sving begav Jens Laursen sig fremad, og på en god afslutning kunne Top Yllet nå andenpladsen. En andenplads, der gav 50.000 svenske kroner.

Løbet kan ses her.

Det var lige ved og næsten for Marc Bæk Nielsen trænede Albatros, der, kort før mål måtte se Umberto Axe, går forbi. Den femårige Albatros gik et heroisk løb og ligner en hest, der kan få en stor sæson. I dag viste hesten, at den sagtens kan klare sig i den svenske V75 sammenhæng.

Der var ligeledes 50.000 svenske kroner for denne præstation.

Løbet kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.