Dugfrisk kommentar fra Marc Bæk Nielsen

0

I dag er Mark Bæk Nielsen på plads, når der på Mantorp afvikles V75 spil. Travet.dk fangede for kort tid siden den dygtige Aalborg træner for en dugfrisk kommentar.

Cash Converter har taget starten sidst rigtig godt, møder et pr gode heste her. Har fået dårligt nummer, men rækker et stykke i den her klasse, jeg tror på, han løber mellem de 3, hvis han har sit temperament med sig.

Albatros vandt let sidst og er kommet fint over løbet virker til bare udvikle sig yderligere for hver gang, han starter. Har fået fint nummer her, når man tænker på nummer 9, er udgået. Mads bestemmer selv, hvordan han vil køre, tror, han har en god vinderchance.

V75 spillet starter i dag kl. 16.20.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.