Pæn chance i debuten

Som vi kunne fortælle i starten af ugen, og som flere har fulgt op på sidenhen, så gør Peter Rudbeck trænede/ejede Chief One i dag debut i Skive.

Det sker efter en prøveløbsgodkendelse i tiden 1:21.9, og i dag skal hesten debutere fra et spor syv. Peter Rudbeck udtaler sig om dagens løb på egen hjemmeside.

– Chief One er en talentfuld hest, som nu har kunnet træne kontinuerligt siden november måned 2016, efter en skadespause.

Han er som sine søskende flegmatisk, stærk, rap på fødderne og meget stabil. Han er knap, så rutineret som sine konkurrenter, og har trukket yderste spor, men, uanset hvad, tror jeg på ham, siger Rudbeck.

– Der var desværre kun meldt to i løbet DTC’s 3 års serie, så han går i stedet ud i nulklassen, oplyste Peter Rudbeck tidligere på ugen.

Chief One er bror til så fine heste som Bad Moon Rising, Therumoursaidfire og Alongcameaspider. Det er en treåring, som Peter Rudbeck ved flere lejligheder har snakket særdeles positivt om. Det var en af flere heste, som Peter Rudbeck præsenterede for Travet.dk, da vi var på besøg sidste år.

Relaterede nyheder