Pæn chance i debuten

Foto - Lasse Jespersen

Som vi kunne fortælle i starten af ugen, og som flere har fulgt op på sidenhen, så gør Peter Rudbeck trænede/ejede Chief One i dag debut i Skive.

Det sker efter en prøveløbsgodkendelse i tiden 1:21.9, og i dag skal hesten debutere fra et spor syv. Peter Rudbeck udtaler sig om dagens løb på egen hjemmeside.

– Chief One er en talentfuld hest, som nu har kunnet træne kontinuerligt siden november måned 2016, efter en skadespause.

Han er som sine søskende flegmatisk, stærk, rap på fødderne og meget stabil. Han er knap, så rutineret som sine konkurrenter, og har trukket yderste spor, men, uanset hvad, tror jeg på ham, siger Rudbeck.

– Der var desværre kun meldt to i løbet DTC’s 3 års serie, så han går i stedet ud i nulklassen, oplyste Peter Rudbeck tidligere på ugen.

Chief One er bror til så fine heste som Bad Moon Rising, Therumoursaidfire og Alongcameaspider. Det er en treåring, som Peter Rudbeck ved flere lejligheder har snakket særdeles positivt om. Det var en af flere heste, som Peter Rudbeck præsenterede for Travet.dk, da vi var på besøg sidste år.

Relaterede nyheder

Om Ulrik Pedersen 1623 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.