Sikke et par tilgange hos Marc Bæk Nielsen

Som vi kunne fortælle den 6. marts, så har Marc Bæk Nielsen modtaget Thai Navigator i træning. I samme moment kunne man læse på TGN.NO, at Nelson Nora og Photo Lavec ligeledes var på vej til Danmark, men at man ikke har fundet træner endnu.

I dag har Travet.dk været i kontakt med Marc Bæk Nielsen, som bekræfter, at Nelson Nora og Photo Lavec er gået i hans træning.

Nils (Nils Munkhaugen) kontaktede os i søndags for at høre om, vi ville have Nelson Nora og Photo Lavec i træning. Og det ville vi selvfølgelig meget gerne. Det er jo top heste! Vi er meget glade for, at så store hesteejere har lagt mærke til os. Og har valgt at sende hestene til os. ’

Begge heste vil primært blive startet i Norge og Sverige, fortæller Marc Bæk Nielsen.

Nelson Nora er en 6-årig hoppe med 1.6 millioner på præmiekontoen og en hest, der har gjort tre starter på Vincennes, og alle tre gange har Nelson Nora været i præmierækken. Det er en hoppe, der sidste år vandt over 300.000, da den vandt for Bjørn Goop på Vincennes sidste år. Det er tidligere blevet til en andenplads i VG Hoppederby på Bjerke, hvilket indbragte 250.000 norske kroner.

Photo Lavec er en 5-årig hingst, der har indløbet 956.231 kroner i karrieren, og den største enkeltstående præmie hentede hesten ved at blive nummer to i det norske trav kriterium i 2016. En præstation, der gav 375.000 norske kroner. I sidste sæson blev det til over 600.000 norske kroner, og året inden blev det til over 500.000 norske kroner i årsindtjening.

Det er et stort kvalitetstempel, der med disse to tilgange sættes på den unge Aalborg træner.

Om Ulrik Pedersen 1623 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.