Travet.dk levere billede til reklamekampagne

I 2016 dækkede Travet.dk derbyweekenden, hvor vi alle tre dage var placeret i stalden hos Anders F. Jensen. Vi havde samtidig udstyret den unge amatør Rasmus Henriksen med vores kamera.

Det blev der ca. 1200 billeder af pr. løbsdag og disse har vi jævnligt brugt på vores hjemmeside i forbindelse med vores dækning af dansk travsport. De billeder har vi den seneste tid fået et par henvendelser omkring og en af de virksomheder, som har rettet henvendelse, er Horse Choice beliggende i Viborg.

Horse Choice har en hjemmeside på linket her.

Horse Choice har efterspurgt, billedet øverst på siden med Armani V P og Jeppe Juel, der netop blev taget i Derbyweekenden 2016. Det billede skal efter vores viden bruges til en reklamekampagne. Vi ser frem til at følge slutresultatet.

Der findes også en Facebook side, som kan følges her.