Sådan gik det inden V65 spillet

Dagens første løb havde en storfavorit i meget omtalte Call Me Ritter, som her i sin debut var spillet ned i 13 for 10 i vinderspillet.

Vi fik en god start for Count On Me K G, som Rene Kjær sendte til spids. Her fik man omgående Call Me Ritter udvendigt for sig, og denne kunne overtage spidsen. Vi fik en 500 meter notering på 1:17.8.

De øvrige deltagere gik til inderbanen, og Steen Juul tog tempoet ud af løbet. Det fik Teddy Wang til at tage initiativ og komme fremad i andet spor med Chief Blue. Det var stillingerne ud på sidste omgang.

Ole Bender skiftede fra tredje par indvendigt til andet par udvendigt, og denne kom helt frem til den førende ind i sidste sving. Der var galop for Chief Blue ind i sidste sving, og samtidig var tempoet helt anderledes fremme i front.

Ole Bender forsøgte at sende Bite The Dust helt frem til den førende, men Call Me Ritter afvise angrebet.

Travet.dk har tidligere bragt flere indslag om denne hest og denne Call me,Ritter var blandt andet hesten, vi skrev om, da vi lavede indslaget med overskriften ”Lad dem bare grine af mig” I den forbindelse fortalte, Per Damberg netop om hele forløbet med de to afkom efter hans egen Ritmo P D.

Vindertiden blev 1:19.4/2140 m. Auto.

Dagens andet løb på Fyens Væddeløbsbane havde igen Steen Juul som storfavorit, og denne gang var det bag veludseende Bvlgari Peak.

Ali Star tog spids med Peter Frandsen, og denne fik Thomas Sensei som den nærmeste. Steen Juul blev inviteret fremad, og han overtog spidsen op mod 500 meter mærket, som man afviklet i en 14. notering.

Der var stor respekt for favoritten, og Steen Juul fik lov at styre de efterfølgende 500 meter helt efter behag. Det betød en 18 notering for 100 meter. Det var ingen, der tog initiativ og alle, var fortsat i inderbanen med 500 meter til mål.

Peter Frandsen og Ali Star sad godt med favoritten, og bagfra forsøgte Jeppe Juel med Alonso P D. Steen Juul skruede op for tempoet ved opløbet start og denne vandt ganske enkelt. Det var således anden sejr i træk for Steen Juul, og denne blev meget enkel.

Bvlgari Peak er opdrættet af Stutteri & Kennel Peak I/S og er lejet af Stald Jokeren. En hest sidste år blev lagt op på Travet.dk.

Vindertiden blev 1:16.9/1640 m. Auto.