Outsider med sejr nummer 32

Christina Lindhardt ved en sejr på Charlottenlund Travbane - Foto Travet.dk

Her til morgen tjekkede vi vores mail, som vi gør hver morgen og her var stillet et spørgsmål, som vi efterhånden har modtaget et par gange.

Spørgsmålet går i sin enkelthed ud på, om der findes en liste over mest vindende monteheste, og om Niels Hundebøll opdrættede Outsider, er den, mest, vindende danskopdrættede hest i den disciplin, målt på sejre.

Outsider har med gårsdagens sejr taget 20. sejre i monte, og det var en sejr, der blev taget med Christina Lindhardt på ryggen.

Vi har her til morgen brugt lidt timer på at gennemgå diverse trænerlister, og vi har gennemgået vores gamle papirer, som vi har liggende. Her har vi fundet en Palermo Tårs, der på nuværende tidspunkt står noteret for 21. sejre i monte.

Det er vores bedste bud på en top to på nuværende tidspunkt, men vi er modtagelige, hvis man har kendskab til andre danskopdrættede heste, der står noteret for flere sejre i monté, end de nævnte i denne skrivelse.

Travet.dk modtager mange spørgsmål og vi forsøger at besvare dem alle.

Foto: Flemming Andersen.

Relaterede nyheder

Om Ulrik Pedersen 1623 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.