Far og søn møder hinanden på Jægersro

Ken Ecce og sønnen Victor Ecce møder hinanden onsdag på Jägersro. Det sker i et løb, hvor fem heste med tilknytning til danske trænere deltager.

Victor Ecce sidder bag anpartshesten Global Rhapsody, der kommer med en frisk sejr fra Charlottenlund Travbane. Den 6-årige hoppe har holdt god form længe og er noget overraskende forbigået på baneprogrammets V4 forslag. Det er trods, man har taget halvdelen af deltagerne med.

Ken Ecce tager selv køreturen med Caddie Casandra, som starter fra spor fire. Den 5-årige hoppe kommer med flere præmiegivende placeringer i resultatrækken og hentede senest en tredjeplads.

I samme løb starter Steen Juul med Aqua De Vie, Ole Bender starter Troja Cæcar, og Flemming Jensen sender No Credit Broline ud med Thomas Uhrberg.

Der er den kommende onsdag fin dansk deltagelse på den svenske derbybane.

Relaterede nyheder

Om Ulrik Pedersen 1638 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.